Corfu

De oerdegelijke knikarmen, die een vrije doorloop onder uw scherm garanderen, hebben een uitval van 150, 200, 250 ,300 of 350 cm. De maximale breedte van de corfu is 10 mtr  Om uw corfu echt uniek te maken en perfect af te stemmen op uw omgeving, kunt u een keuze maken uit het enorme aanbod van zonweringdoek. Van zelfsprekend is ook dit zonweringdoek van uitstekende kwaliteit.
De Knikarmen:
De zeer stabiele en sterke knikarmen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profielen en volgens een uniek prodece gesmede en gegoten aluminium verbindingstukken. Bovendien zijn ze voorzien van twee kabels en sterke veren. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvast staal.
De bediening:
Standaard worden deze schermen uitgevoerd met een soepel lopend windwerk met slingerstang. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrisch bediend scherm. Het toppunt van luxe is een scherm uitgerust met een zin/windmeter. Deze meter zorgt ervoor dat het scherm bij verschillende weersomstandigheden automatisch uitgaat of wordt in getrokken. Natuurlijk behoort ook de afstandsbediening tot de mogelijkheden. Somfy (afstands)bedieningen en elektromotoren zijn toepasbaar voor vele typen buitenzonwering zoals: knikarm- en uitvalschermen, screens, markiezen en serre overkappingen.