Horren-Deuren

Bij warm weer zetten we onze deuren open zodat een frisse bries ons huis kan verkoelen. Vervelende insecten zijn daarbij niet welkom. daarom kiezen veel mensen voor een hordeur.
Gaas:
Het horgaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen pliseren hetgeen met de bekende horgaaskwaliteiten niet op een duurzame wijze gerealiseerd kan worden. Het geeft een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het gaas beter zichtbaar is. Het gaas is ook UV-bestendig en rotvrij.
Rolhor
Deze horsystemen worden exact op maat geleverd en zijn standaard wit gemoffeld. Door de borstelachtige afdichting in de geleiders en de onderlat blijft het geleidersysteem schoon.
Constructie:
In de afgeschuinde cassette bevindt zich een veerrol waar zich het gaas op- en afrolt. De cassette wordt op de geleiders geplaatst waartussen het gaas, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Geleiders:
De aluminium geleiders zijn zowel geschikt voor 'op de dag' als 'in de dag' montage en zijn voorzien van dubbele borstelafdichting. Deze afdichting zorgt voor een geruisloze bediening en extra fixatie van het gaas. Onderin de geleiders zijn blokkeringen verwerkt die dienen als rem voor de onderlat.