Rolluiken

Rolluiken, uw oplossing tegen inbraak, geluidsoverlast, lichtinval en inkijk. De rolluiken zijn vervaardigt uit het sterkste aluminium. De rolluiken kunnen de hoogste toets der kritiek weerstaan. Dit komt door de jarenlange ervaring en een optimale kwaliteitscontrole die de rolluiken telkens moeten doorstaan.
Kwaliteit:
De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op rainbow rolluiken geen invloed hebben.
Isolatie
De isolatie heeft invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning.


Bediening:
Kleine rolluiken kunnen bediend worden door middel van band, koord, staaldraad of een slingerstang. Voor de grotere rolluiken en het meeste comfort kiest u voor een electrische bediening, eventueel aangevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of een afstandsbediening.