Uitval schermen

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schep vooral binnen een aangenaam klimaat.In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing.
Casette

Open model:
Het cassette scherm is het instapmodel met een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Geschikt voor kleinere breedtes tot 350 cm.
       
Half gesloten model:
Het meest verkochte uitvalscherm van Nederland. In dit scherm gaat een moderne vormgeving gepaard met authentieke kwaliteit. De vormgeving draagd zorg voor een goede bescherming van het doek dat in opgerolde toestand geheel opgeborgen is in de gesloten kast.
    

Bediening:
Standaard uitvoeringen van typen cassette en carré worden bediend met oogwindwerk en slingerstang. In de maatwerk uitvoeringen zijn er diverse bedieningen mogelijk. Somfy (afstands)bedieningen en elektromotoren zijn toepasbaar voor vele typen buitenzonwering zoals: knikarm- en uitvalschermen, screens, markiezen en serre overkappingen. Ook voor opbouw- en inbouwrolluiken levert Somfy de juiste motor. Elk met zijn specifieke kenmerken. Verder wordt elektrische bediening van binnenzonwering, zoals horizontale jaloeziëen, rolgordijnen, plissés en (vouw)gordijnen, als grote meerwaarde ervaren.